Mogen wij aan u voorstellen…..

04 november 2016

Christianne Gomez Basciano

Bodyfashion is voor mij een feel good ervaring. Het jezelf in de watten leggen gevoel. In deze drukke tijden waarin je geleefd wordt is het fijn om momentjes te ervaren van rust, reinheid en regelmaat. Tijd voor jezelf moet je echt maken. Daar hoort ook jezelf verwennen bij. Te vaak zetten wij vrouwen onszelf op de tweede of derde plek. We zijn het waard om er goed uit te zien. We zijn het dus ook waard om mooie spullen te kopen. Natuurlijk is duurdere lingerie een luxe product, maar dat is het gelukkig niet alleen maar. Gelukkig merk je echt een kwaliteitsverschil bij onze spulletjes. En bieden vooral onze beha’s toch echt meer stevigheid dan het goedkopere segment. En ja dat geldt ook voor kleine borstjes. Ik heb zelf niet zo’n grote maat, maar ik merk het meteen als een beha niet goed aansluit, kiert of akelig zit door goedkopere stoffen die gebruikt zijn.

Ik ben heel eerlijk als ik thuis kom van een lange dag werken en ik leg de kinderen op bed, dan gooi ik het liefst alles uit inclusief beha, doe mijn haren op een staart en makkelijke kleren aan. Maar heb een feestje of ga ik met mijn man uit eten dan vind ik het leuk om me op te doffen inclusief jurkje met een mooie panty en natuurlijk daar een bijpassend fijn dragend setje bij aan te doen.

Ik vind het ook erg leuk om iedereen die bij ons in de winkel komt daarin te begeleiden. Er zijn verschillende draagmomenten van lingerie. Ik vind het ook leuk om daarvoor in te kopen. Uiteindelijk vind iedereen het toch leuk om goed voor de dag te komen.

 

 

Reacties zijn gesloten.