All about bodyfashion…..

03 november 2016

All about bodyfashion…..

Onze winkel kun je het beste zien als een winkeltje met een beetje van alles. Niet alleen in het soorten artikelen, maar ook hebben wij collectie voor jong en oud. Van je allereerste behaatje tot een pantylette voor een dame op leeftijd. Veel artikelen zijn door de jaren heen verdwenen zoals een echt corset en een gaine. Wie kent deze termen nog? Ook zijn er veel dure Franse woorden voor producten. Zoals peignoir voor ochtendjas en directoire voor een onderbroekje.

Er is een hele hoop is veranderd door de jaren heen door technologie, media en ontwikkeling en daardoor is ook de vrouw veranderd. We zijn veel jeugdiger ingesteld. Letten meer op onze gezondheid en uiterlijk. En laten we eerlijk zijn wat hebben we het af en toe moeilijk om er goed uit te zien. Het is niet eerlijk. Onze mannen hoeven bij wijze van spreken met een bierbuikje maar een mooi pak aan te doen voor een feest en ze zijn klaar. Beetje scheren (wij daarentegen een hele boel scheren), aftershave, gelletje in de haren en ze zijn klaar. Wij moeten al nadenken over wat er eerst aangaat de onderbroek, de panty of toch dat corrigerend jurkje.

Natuurlijk verkopen wij op de eerste plaats  lingerie. Mooie setjes van mooie merken, die niet alleen ondersteuning bieden, maar er ook prachtig uitzien en je op en topvrouw laten voelen. Ook zijn wij vooral gespecialiseerd in goede, stevige beha’s voor een maatje meer.

Wij verkopen nacht en badkleding. Zeker badkleding is een vak apart. Hierbij houden wij de kwaliteit scherp in het oog. Wij adviseren daarbij goed in de paskamer. Niet alleen de top moet goed zitten, ook het broekje moet qua model passen bij je lichaam.

Ondermode is ook een groot deel van ons assortiment. Wij bieden een groot assortiment aan in fijn zittend ondergoed. Want immers niets is vervelender dan een onderbroek die niet lekker zit. Daar hoort ook corrigerend ondergoed bij. Iedereen heeft weer een ander figuur en voor ieder figuur hebben wij weer iets anders.

Als laatste hebben wij ook een basisassortiment in beenmode. Mooie kwaliteit panty’s voor bij een feestjurk, maar ook bij je dagelijkse outfit. De juiste panty maakt een outfit helemaal af.

Het belangrijkste is dat wij ten alle tijden met je meekijken en meedenken. Goede begeleiding in de paskamer geven en graag willen dat je er goed verzorgd en met een goed gevoel de deur uitgaat.

 

Tags: , , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.