...

Consumenten vinden hun weg terug naar de winkels!

04 november 2016

Niet dat jullie allemaal weg zijn geweest, maar ik denk dat we het allemaal geprobeerd hebben en laten we eerlijk zijn; soms is het gewoon makkelijk, maar op internet kopen is ook niet alles.

Sowieso is het in ons vak beter als je naar de winkel komt passen. Niemand die uit expertise mee kijkt en je een eerlijk advies geeft bijvoorbeeld. Bij beha’s is dat al helemaal belangrijk als je je al bedenkt dat zelfs dezelfde beha in een andere kleur anders uit kan vallen. Sowieso is een behamaat een indicatie. Het is afhankelijk van de stof en hoe het uitvalt, bij welke maat je uit komt. Zo kun je al snel allemaal verkeerde beha’s bestellen. Hoe frustrerend is dat?

En wat als je de verkeerde maat hebt gekocht? Wat een gedoe om het weer helemaal terug te sturen. Zeker als je een wat duurder product koopt, is het toch fijn als iemand even meekijkt of het goed zit.

Bijkomend nadeel bij internet zijn de verzendkosten. Veel internetshops zijn daar namelijk op terug gekomen. En al betaal je ze niet bij bestellen dan betaal je ze wel als je iets terug wilt sturen. Tegenwoordig werken ze ook met afhaalpunten, moet je naar een of andere supermarkt naar het andere kant van het dorp, waar je normaal nooit komt.

Maar het allerbelangrijkste is denk ik dat we met z’n allen toch niet willen dat langzamerhand alle winkels verdwijnen? Zeker de kleine zelfstandige ondernemer niet? Die altijd met een vrolijke glimlach, dat kopje koffie, goede service en met deskundig advies tot je dienst is.

Ook wij kunnen iets wat we niet in de winkel hebben voor je bestellen en thuisbezorgen of opsturen. Ook bij ons mag je ruilen en/of terugbrengen. Ook bij ons zijn er momenten dat je korting kunt krijgen. In ieder geval krijg je een eerlijk product, een leuk praatje en alle beste bedoelingen.

 

Mogen wij aan u voorstellen…..

04 november 2016

Christianne Gomez Basciano

Bodyfashion is voor mij een feel good ervaring. Het jezelf in de watten leggen gevoel. In deze drukke tijden waarin je geleefd wordt is het fijn om momentjes te ervaren van rust, reinheid en regelmaat. Tijd voor jezelf moet je echt maken. Daar hoort ook jezelf verwennen bij. Te vaak zetten wij vrouwen onszelf op de tweede of derde plek. We zijn het waard om er goed uit te zien. We zijn het dus ook waard om mooie spullen te kopen. Natuurlijk is duurdere lingerie een luxe product, maar dat is het gelukkig niet alleen maar. Gelukkig merk je echt een kwaliteitsverschil bij onze spulletjes. En bieden vooral onze beha’s toch echt meer stevigheid dan het goedkopere segment. En ja dat geldt ook voor kleine borstjes. Ik heb zelf niet zo’n grote maat, maar ik merk het meteen als een beha niet goed aansluit, kiert of akelig zit door goedkopere stoffen die gebruikt zijn.

Ik ben heel eerlijk als ik thuis kom van een lange dag werken en ik leg de kinderen op bed, dan gooi ik het liefst alles uit inclusief beha, doe mijn haren op een staart en makkelijke kleren aan. Maar heb een feestje of ga ik met mijn man uit eten dan vind ik het leuk om me op te doffen inclusief jurkje met een mooie panty en natuurlijk daar een bijpassend fijn dragend setje bij aan te doen.

Ik vind het ook erg leuk om iedereen die bij ons in de winkel komt daarin te begeleiden. Er zijn verschillende draagmomenten van lingerie. Ik vind het ook leuk om daarvoor in te kopen. Uiteindelijk vind iedereen het toch leuk om goed voor de dag te komen.

 

 

Waarom is het dragen van een goede beha zo belangrijk?

04 november 2016

Waarom is het dragen van een goede beha zo belangrijk?

Een vrouwenlichaam veranderd gemiddeld per leven 5 keer. Er zijn periodes in het leven van een vrouw dat er veranderingen plaatsvinden, kijk bijvoorbeeld alleen al maar naar zwangerschappen. Maar ook de overgang is een van de belangrijkste veranderingen in het lichaam van een vrouw. Ook ouderdom speelt een grote rol in de stevigheid van de huid bijvoorbeeld. De huid wordt slapper en daardoor verdwijnt er vaak een stukje volume. Helaas gebeurt dat bij iedereen. De een heeft er wel meer last van als de ander. Je kunt het een beetje vergelijken met rimpels. Als we kijken naar alle afvalpogingen die vrouwen vaak ondergaan komen we zelfs boven die 5 keer uit. Vooral door het afvallen wordt de borsten veel slapper. Daarom is het niet alleen belangrijk een goede beha te dragen maar om ook regelmatig je maat te controleren. Wist je dat 70% van de vrouwen de verkeerde behamaat draagt en dat 80% haar behamaat niet weet. Met deze gegevens is het wel denkbaar dat het verstandig is om naar een goede lingeriezaak te gaan en een goede beha te kopen. En ja deze zijn inderdaad iets duurder, maar uiteindelijk doe je daar ook langer mee. In tegenstelling tot kleding is er bij een beha wel een duidelijk verschil in productie. Alle ketens werken meestal met een fabriek ergens in het verre oosten, die kwalitatief niet voldoen aan de eisen van een goede stevige beha.

Je moet je ook bedenken dat je een beha dagelijks aan hebt. Een shirtje vaak maar 1 x in de week soms zelfs 1 of 2 keer per maand. En ja ik weet dat het onder je kleding zit, maar uiteindelijk komt je kleding veel beter over met de juiste beha. Een verkeerde maat of model beha dragen heeft vervelende consequenties;

*Huidirritatie

*Schouder en rugklachten

*Er kunnen scheurtjes ontstaan in het borstweefsel

*Bij te veel druk kan de bloedtoevoer naar het borstweefsel vernauwen

*Bij een te grote beha kunnen natuurlijk de borsten sneller gaan hangen maar veroorzaakt daardoor ook ongemak in de pezen en de schouder

*Een beugel die niet goed past kan wrijving veroorzaken waardoor tussen je lichaam en de beugel grote druk op de bosten ontstaat

Als je beweegt, sporten maar ook gewoon lopen, maken je borsten kleine achtjes. Dit noemen ze bouncen. Een beha dragen is daarom echt een must, ook voor de kleinere maten. Ook kleine borsten kunnen gaan hangen. Geen beha dragen is geen optie. En in tegenstelling tot zogenaamde onderzoeken is het dus absoluut niet waar dat geen beha dragen beter is of dat een beugelbeha borstkanker kan veroorzaken. Dit is volstrekt onzin. Een beugelbeha is beter om te dragen dan eentje zonder. Het biedt meer ondersteuning maar bovenal krijg je er een beter figuur

All about bodyfashion…..

03 november 2016

All about bodyfashion…..

Onze winkel kun je het beste zien als een winkeltje met een beetje van alles. Niet alleen in het soorten artikelen, maar ook hebben wij collectie voor jong en oud. Van je allereerste behaatje tot een pantylette voor een dame op leeftijd. Veel artikelen zijn door de jaren heen verdwenen zoals een echt corset en een gaine. Wie kent deze termen nog? Ook zijn er veel dure Franse woorden voor producten. Zoals peignoir voor ochtendjas en directoire voor een onderbroekje.

Er is een hele hoop is veranderd door de jaren heen door technologie, media en ontwikkeling en daardoor is ook de vrouw veranderd. We zijn veel jeugdiger ingesteld. Letten meer op onze gezondheid en uiterlijk. En laten we eerlijk zijn wat hebben we het af en toe moeilijk om er goed uit te zien. Het is niet eerlijk. Onze mannen hoeven bij wijze van spreken met een bierbuikje maar een mooi pak aan te doen voor een feest en ze zijn klaar. Beetje scheren (wij daarentegen een hele boel scheren), aftershave, gelletje in de haren en ze zijn klaar. Wij moeten al nadenken over wat er eerst aangaat de onderbroek, de panty of toch dat corrigerend jurkje.

Natuurlijk verkopen wij op de eerste plaats  lingerie. Mooie setjes van mooie merken, die niet alleen ondersteuning bieden, maar er ook prachtig uitzien en je op en topvrouw laten voelen. Ook zijn wij vooral gespecialiseerd in goede, stevige beha’s voor een maatje meer.

Wij verkopen nacht en badkleding. Zeker badkleding is een vak apart. Hierbij houden wij de kwaliteit scherp in het oog. Wij adviseren daarbij goed in de paskamer. Niet alleen de top moet goed zitten, ook het broekje moet qua model passen bij je lichaam.

Ondermode is ook een groot deel van ons assortiment. Wij bieden een groot assortiment aan in fijn zittend ondergoed. Want immers niets is vervelender dan een onderbroek die niet lekker zit. Daar hoort ook corrigerend ondergoed bij. Iedereen heeft weer een ander figuur en voor ieder figuur hebben wij weer iets anders.

Als laatste hebben wij ook een basisassortiment in beenmode. Mooie kwaliteit panty’s voor bij een feestjurk, maar ook bij je dagelijkse outfit. De juiste panty maakt een outfit helemaal af.

Het belangrijkste is dat wij ten alle tijden met je meekijken en meedenken. Goede begeleiding in de paskamer geven en graag willen dat je er goed verzorgd en met een goed gevoel de deur uitgaat.

 

In het begin

07 oktober 2016

In het begin……

Christianne Kindermode en Lingerie is in 1978 gestart op het Julianaplein in Beuningen door Ans Basciano-Ariëns. Dochter van Martien en Christina Ariëns uit Deest die zelf ook een zaak hadden in textiel en zelfs ook een beetje lingerie. Hoe anders waren de tijden toen, regelmatig liggen we nog in een deuk om hoe de winkel er toen uit zag. Druk met veel eikenhouten stellages, alles hing door elkaar heen. Als klein meisje heb ik alle facetten en periodes meegemaakt. Modeshows gelopen met communiekleding en badkleding. Ik was vaak op zaterdag te vinden bij mijn moeder in de winkel. Ik hielp mee, maar ging ook vaak spelen met kinderen uit de buurt. Zwemmen in het zwembad en boodschappen doen voor mijn moeder op het plein. En er was dus toen al een klein hoekje lingerie. Merken die we toen verkochten waren; Triumph, Warner’s en Pastunette. Sommige merken zijn nog wel te vinden in onze winkel andere niet. In 1991 zijn wij in het pand ernaast gestart met de Lingerie apart te verkopen. Merken zoals Chantelle en Marie Jo kwamen erbij. Dit zijn nu nog steeds onze beste merken. Ik kan me nog herinneren dat er bijna alleen maar witte beha’s hingen met een plukje huidkleur en een plukje zwart. Marie Jo kwam steeds vaker met mooie setjes in pastelkleuren en zwart. Ook de voorgevormde beha’s deden hun intrede en inmiddels verkochten wij ook bad en nacht- en beenmode. Mooi en duurzaam ondergoed van o.a. Sloggi en Mey zit inmiddels ook vast in ons assortiment. Alles op gebied van Bodyfashion.

In 1994 zijn wij een zaak erbij begonnen aan de markt in Wijchen. In Beuningen zijn we in 1996 gestopt met de kinderkleding en in 2006 verhuisd naar een groter pand. Inmiddels zijn we weer terugverhuisd naar het oude allereerste pandje niet met kinderkleding, maar alleen met lingerie en dat maakt de cirkel voor ons weer rond. Wij hebben kwaliteit, service en goede advies hoog in het vaandel staan en proberen ieder seizoen het beste wat er is op gebied van Bodyfashion te presenteren. Ik vind het leuk om over bodyfashion te schrijven, daar ik dagelijks bezig ben met de inkoop en verkoop ervan en er komt veel kijken bij het aanmeten van beha’s. Omdat wij veel verschillende soorten artikelen verkopen is er veel over te melden en vandaar begin ik deze blog.

Ik hoop dat het leuke stukjes worden waar we allemaal van kunnen genieten en wat van kunnen leren.

Liefs Christianne Gomez Basciano

 

Winter 2016

27 september 2016

Malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras egestas erat odio. Curabitur suscipit gravida fringilla. Pellentesque at massa at velit tincidunt tincidunt a ac nibh. Ut aliquet magna et sem ullamcorper facilisis. Donec faucibus varius commodo. Fusce volutpat ullamcorper turpis, et pretium ex rutrum sed. Sed sed pulvinar mauris, non fringilla eros. Vestibulum sapien diam, convallis et dui sed, auctor mattis lectus.

Nieuw in onze collectie

27 september 2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer fermentum est in interdum mattis. Pellentesque quis ullamcorper tortor, quis sagittis tellus. Pellentesque at lectus at nibh ultricies venenatis. Cras lobortis quis dui quis consectetur. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras egestas erat odio. Curabitur suscipit gravida fringilla. Pellentesque at massa at velit tincidunt tincidunt a ac nibh. Ut aliquet magna et sem ullamcorper facilisis. Donec faucibus varius commodo. Fusce volutpat ullamcorper turpis, et pretium ex rutrum sed. Sed sed pulvinar mauris, non fringilla eros. Vestibulum sapien diam, convallis et dui sed, auctor mattis lectus.

TestBericht

27 september 2016

Vestibulum ac fermentum elit. Nulla facilisi. Duis eros eros, condimentum eu elit eu, hendrerit venenatis lorem. Sed ut est diam. Etiam tristique posuere tortor nec condimentum. Donec at semper arcu. Cras ultrices neque id luctus finibus. Proin eget rutrum dolor. Sed at dictum est. Aliquam sagittis lobortis euismod. Pellentesque tristique placerat felis vitae lobortis. Pellentesque pellentesque ante ac odio imperdiet, a ultricies magna accumsan. Nulla mattis urna id maximus vestibulum.

Christianne Gomez – Basciano

07 maart 2014

Al vanaf jongs af aan help ik mijn moeder in de winkel. Eerst in de kindermode, daarna in de lingerie. Vanaf het jaar 2000 ben ik fulltime komen werken en inmiddels heb ik de  zaak in Wijchen overgenomen.
Ik vind het erg fijn om vrouwen aan passende lingerie te helpen.
Daarbij ben ik samen met mijn moeder verantwoordelijk voor de inkoop. Wat uiteraard erg leuk is om te doen.
Lingerie is voor mij een gevoel, ook al ziet niemand wat ik aan heb, het moet gewoon qua kleur en stijl kloppen bij mijn bovenkleding.
Natuurlijk moet lingerie er leuk uitzien, maar in de eerste plaats is pasvorm erg belangrijk!
Lingerie hoort gewoon goed te zitten.

Ans Basciano-Ariëns

07 maart 2014

In 1978 ben ik met mijn eerste zaak in Beuningen gestart, later in 1994 is daar Wijchen bijgekomen. Beuningen is inmiddels gestopt. Nu run ik met mijn dochter Christianne de lingeriezaak in Wijchen met eigentijdse topmerken. We streven ernaar om al onze klanten het gevoel te geven dat ze speciaal zijn en dat ze tevreden met mooie lingerie, bad – of nachtmode de deur uitgaan.
We hopen u te mogen begroeten in Wijchen. Met vriendelijke groet,
Ans Basciano-Ariëns