Badmode

Wij zijn erg verheugd met het prachtige aanbod badmode dat wij in onze zaak hebben. Badmode komt al vroeg in het seizoen binnen. Daarom is het gewenst dat u, als een ruim aanbod wilt hebben, in februari of maart al komt kijken en/of passen. Natuurlijk presenteren wij het gehele jaar badmode. Het meeste komt, op een aantal tussencollecties na, in het voorjaar binnen. Wij adviseren om te komen kijken en vooral ook om te passen, vaak staan de badpakken en bikini’s toch mooier aan het lichaam dan als op de hanger.
Sunflair, Cyell, Roidal, Gottex en Seafolly zijn merken die al jaren in onze collectie zitten en die ons ieder jaar weer weten te verbluffen met prachtige collecties. Aangevuld door enkele luxe en hippe merken zoals; Antigel en Pain de Sucre waarmee je echt een prachtige badset mee op vakantie neemt. Wij hebben er vanaf het komende seizoen een nieuw merk bijgevoegd en we zijn daar erg enthousiast over; Prima Donna Swim
Wij hopen dat er voor u in het nieuwe seizoen iets bij zit. Wij hebben hopelijk weer een spectaculaire collectie ingekocht. Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in cupmaten, dus vraag altijd even naar wat er mogelijk is.