Marie Jo Swim

30 maart 2018

Nieuw dit seizoen! Marie Jo Swim! Door het succes van Prima Donna Swim is er ook besloten om een collectie te maken van Marie Jo. Deze keer dus ook prachtig mooi passende bikini’s en badpakken voor de Marie Jo fan. Er zit ook een geweldige push up in de collectie en ook in het balconnet
Lees verder…

Felina

14 april 2014

Felina is een Duits merk. Felina heeft mooie figuurcorrigerende en klassieke lingerie. B.H.’s met en zonder beugel, pantylettes, corselettes, pantyslips  en jurkjes. De meest bekende serie is wellicht de Melina.

Anita

14 april 2014

Anita is een Duits merk wat gespecialiseerd is in klassiekere lingerie en zwangerschapslingerie. Ook hier geldt dat pasvorm en kwaliteit op de eerste plaats komen en daarbij ook nog modieus zijn. Voedings B.H.’s en  Zwangerschaps B.H.’s,  zeer steungevende  sport B.H’s, B.H.”s met en zonder beugel, Pantylettes en Corselettes Anita heeft het allemaal.

Schiesser Herenpyjama’s

14 april 2014

Schiesser het alom bekende merk van superieure kwaliteit. Speciaal voor de heren die van kwaliteit houden.

Mey

14 april 2014

Fijne kwaliteit nachtmode voor de fijnproevers. Mooie nachthemdjes en pyjama’s in mooie katoenkwaliteiten. Mix and Match, dus combineer er op los.  

Ringella

14 april 2014

Mooie nachtmode voor alle leeftijden wat wils. Pyjama’s, nachthemdjes, dusters en van een mooie kwaliteit en zeer betaalbaar.

Pip en Essenza Homewear

14 april 2014

Eigenwijs,eigentijds,kleurrijk, en van de beste kwaliteit dat is de homewear van Pip en Essenza. Losse items, broekjes, pants,  shirts, ochtendmantels, nightdresses, En alles door de unieke dessins gemakkelijk te combineren.

Cyell

10 april 2014

Cyell homewear heeft mooie kwalitatief hoogwaardige stoffen. Veel mix and match dit seizoen losse broeken en tops, naar believen te combineren. Leuke nachthemdjes, mooie ochtendmantels.

Prima Donna

08 april 2014

Wat een pasvorm kleine broekjes, grote broekjes, cupmaten tot G. Geweldig de nieuwe Swimwear collectie van Prima Donna

Pain de Sucre

06 april 2014

Pain de Sucre een Frans super modisch merk. Met zeer exclusieve dessins,stoffen en modellen. Bijpassende pareo’s en jurkjes Hier kun je mee naar de elegantste badplaatsen en zul je zeker opvallen in deze mooie badmode.