Zwangerschapslingerie

De zwangerschap van een vrouw is natuurlijk een heel speciale tijd. Er gebeurt veel met je lichaam en al snel merk je dat je huidige lingerie niet meer voldoet aan maat en comfort. Je borsten veranderen en daardoor groeien ze vaak wel een of meerdere cupmaten. Ook verandert vaak je omvang. Ondanks dat er aangeraden wordt om een beha zonder beugel te dragen, is de technologie inmiddels zover dat er ook zwangerschapsbeha’s met beugel zijn. Het is erg belangrijk dat je in de zwangerschap een goede beha aanschaft in de juiste maat.

Wij verkopen ook voedingsbeha’s in leuke kleuren, uitvoeringen en stofjes. Het beste is om een voedingsbeha vlak na de bevalling aan te schaffen. Dan weet je zeker dat de borstvoeding aanslaat en welke maat je nodig hebt. Omdat het aanschaffen na de bevalling lastig kan zijn, kun je ook eerder komen en dan proberen we de maat zo goed mogelijk in te schatten. Uiteraard mag je dan de beha nog ruilen of eventueel terugbrengen als deze niet goed is.

In ons assortiment hebben we tenslotte ook nog buikbanden en zwangerschapsondergoed. Vraag naar een medewerkster voor kundig advies.


« Terug